Baderom

Murmester Sigurd Djønne AS leverer baderom i Bergen og omegn. Vi er hovedentreprenør på rehabilitering av baderom, med faste og gode samarbeidspartnere på denne typen jobber. Dette gjør at vi er i stand til å levere en komplett baderomspakke, der alt annet fagarbeid (rørlegger, elektriker etc.) og installasjoner er inkludert. Det gjør at du som kunde slipper å ta kontakt med andre enn oss, når du skal ha nytt bad.

Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet oss lang erfaring og solid kompetanse innen murerfaget. Vi vet å vektlegge kvalitetsmessig godt håndverk, når vi leverer løsninger for baderom til våre kunder i Bergen.

Vi legger stor vekt på å yte det lille ekstra når vi leverer ditt baderom. Vårt mål er at du som kunde av oss skal bli 100 prosent fornøyd med din nye baderomsløsning.

Ring oss i dag for en hyggelig prat og fortell oss hvordan du vil at ditt drømmebad skal være. Vi gir deg gjerne et godt og uforpliktende tilbud!

Send oss en melding

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle