Piperehabilitering

Rehabiliter pipen før det er for sent

Murmester Sigurd Djønne AS har lang erfaring med rehabilitering av piper i Bergen. Piperehabilitering er en investering i sikkerhet for deg og din bolig.

Spesielt eldre skorsteiner bærer ofte preg av lang tids bruk og kan ha skader fra løpesot og kondensvann, noe som særlig gjelder dersom peisen er av nyere type, eller syreskader fra for eksempel fyring med olje. Det typiske for eldre skorsteiner er at de er dårlig isolerte og har for dårlig tverrsnitt.

De fleste moderne ildsteder har mindre mengder avgasser og at røykgassen har mye lavere temperatur. Problemet med avgass og lavere temperatur er at avgassen kondenserer. Dette fører til syreangrep og en nedbrytning av overflaten på innsiden av skorsteinen. Ofte er dette synlig i form av store skjolder på utsiden av skorsteinen, eller ved at overflater blir fuktige.

Er man ute i god tid  kan man spare store utgifter. Venter du for lenge kan det bli dyrt å rehabilitere pipen. Spør oss gjerne om piperehabilitering, så kommer vi på befaring og gir deg et uforpliktende tilbud!

Send oss en melding

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle